Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Giuseppe Chico & Barbara Matijević: Screenagers Vol. 2, interaktivna predstava

October 25, 2023 @ 20:00 - 21:00

7€

Predstava se održava u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Strossmayerova 1, Rijeka, 25.10. u 20 sati.

Screenagers Vol. 2 zamišljena je kao refleksivni, DIY mjuzikl: iz osobnog iskustva i u prvom licu, izvođačica nam predstavlja intimnu kolekciju pjesama o opskurnim emocijama koje osjeća, ali za koje ne uspijeva pronaći riječ u svakodnevnom životu. Njezina je misija kroz pjesme uhvatiti frustracije, boli, radosti i porive koji lutaju divljinom njezine psihološke unutrašnjosti – unutrašnjosti koja neobično podsjeća na naš umreženi medijski krajolik, a s kojim će se gledatelji tijekom predstave moći povezati putem svojih pametnih telefona.

Ukorijenjena u činjenici da su pjesme tradicionalno služile kao repozitorij zajedničkog iskustva, kao način premošćivanja generacijskih jazova, interaktivna predstava Screenagers Vol.2 predlaže zbirku idiosinkratične DIY glazbe za digitalno doba koja propituje posljedice kaotične uronjenosti u online sadržaje na našu psihu i našu kolektivnu imaginaciju.

Ulaznice po cijeni od €7 (52,74 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,85 (6,40 kn) za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

Details

Date:
October 25, 2023
Time:
20:00 - 21:00
Cost:
7€
Event Category:
Website:
https://hkd-rijeka.hr/dogadanja/screenagers-vol-2-giuseppe-chico-barbara-matijevic/

Venue

Hrvatski kulturni dom na Sušaku
Strossmayerova 1
Rijeka, Primorsko-goranska županija 51000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Phone:
051 373 502
View Venue Website

Organizer

Hrvatski kulturni dom na Sušaku
Phone:
051 373 502
Email:
press@hkd-rijeka.hr
View Organizer Website

Leave a Reply