Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA

November 30, 2023 @ 10:00 - 19:00

Zagrebački velesajam od 30.11. do 03.12. ove godine bit će jedinstveno mjesto susreta izlagača i posjetitelja iz zemlje i okruženja.

U zajedničkom terminu, održat će se sajmovi poljoprivrede, hrane i zdravog življenja, CroAgro i Sajmovi hrane i zdravog življenja koji su već pozicionirani kao nezaobilazno središnje nacionalno događanje na ove teme.

Kako prepoznati ekološki uzgojenu hranu, kupujete li pravi med, želite upoznati osobe koje su svoj put izlječenja našle u prirodnoj, energetskoj ili duhovnoj medicini te čuti njihova svjedočenja, skuhati zdravi obrok od namirnica koje su vam sada nespojive, upoznati se s proizvodima od industrijske konoplje, saznati o svojstvima poludragog kamenja, ili možda samo naučiti kako posložiti dom u skladu sa feng shuiom da bi se udobnije osjećali – svi odgovori čekaju vas u paviljonima Zagrebačkog velesajmu.

Davno je Hipokrat ustvrdio: “Neka ti hrana bude lijek, a tvoj lijek neka bude hrana” a danas je itekako jasno da zdravlje koje proizlazi iz zdrave prehrane itekako određuje kvalitetu naših života.

Na koji način formulu zdrave prehrane, koja skraćeno glasi raznolika+uravnotežena=zdrava prehrana involvirati u vlastite živote, što su zdravi stilovi života i zašto su važne teme o povratku prirodi, samo su najvažniji naglasci s brojnih stručnih predavanja, radionica i seminara koji vas očekuju tijekom četiri dana održavanja sajmova.

Vrhunski proizvodi podijeljeni su u četiri programske cjeline – Hrana, KrOnoplja Organica, APItera i Mystic, a svaki od njih prati  atraktivan prodajni, izložbeni i popratni program.

Posebno izdvajamo prehrambene proizvode s oznakama izvornosti i kvalitete, mogućnosti degustacija i ponudu kupnje po promotivnim cijenama.

Details

Date:
November 30, 2023
Time:
10:00 - 19:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.zv.hr/sajmovi-7/sajmovi-hrane-i-zdravog-zivljenja/posjetitelji-2789/o-sajmu-2795/2795

Venue

Zagreb fair
AVENIJA DUBROVNIK 15
ZAGREB, 10020 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Phone:
385 1 6503 240
View Venue Website

Organizer

Zagreb Fair
Phone:
385 1 6503 240
Email:
zv@zv.hr
View Organizer Website

Leave a Reply