Loading Events

« All Events

Večeri u Orisu: Kolekcionart

September 23 @ 18:00 - 20:00

Pridružite nam se 23. rujna 2024. u 18 sati u Oris Kući arhitekture (Kralja Držislava 3) na predavanju platforme Kolekcionart u sklopu programa Večeri u Orisu.

Iza platforme kolekcionart.com stoji četvorica prijatelja različitog backgrounda, ali s jednom snažnom poveznicom: ljubavlju prema umjetnosti. Nakon što smo i sami godinama – više i manje uspješno – pokušavali navigirati tržište umjetnina u Hrvatskoj u potrazi za mladim i kvalitetnim umjetnicima i umjetničkim djelima koja bi si u svojim kasnim dvadesetim godinama mogli priuštiti, odlučili smo pokrenuti digitalnu platformu koja će na jednom mjestu okupiti veći broj perspektivnih suvremenih hrvatskih umjetnika, i drugim zainteresiranim ljubiteljima umjetnosti pojednostaviti proces pronalaska i kupnje umjetničkih djela.

Misija kolekcionart tima je, s jedne strane, omogućiti mladim umjetnicima da svoj rad prezentiraju širokoj populaciji, a s druge potaknuti mlade ljude u Hrvatskoj – i šire – da kupe svoja prva umjetnička djela i krenu u avanturu art kolekcionarstva.

Nakon zanimljivog predavanja i rasprave, ostanite na druženju u ugodnoj atmosferi, uz degustaciju vina.

Ulaz na predavanje je slobodan.

Details

Date:
September 23
Time:
18:00 - 20:00
Event Category:

Venue

Oris House of Architecture
Kralja Držislava 3
Zagreb, 10 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Phone:
+ 385 1 37 78 177

Organizer

Oris Kuća arhitekture
Phone:
+ 385 1 37 78 177
Email:
oris@oris.hr
View Organizer Website

Leave a Reply